Nationaal Schoolreis Magazine België

Inspiratiemagazine voor klasuitstappen, excursies en schoolkampen
Lees verder

Nationaal Schoolreis Magazine België

Educatie en vermaak in en buitenschooltijd
(1994-heden)

Nationaal Schoolreis Magazine België is hèt gratis ideeënmagazine voor alle personen in het primair en het secundair onderwijs die beslissen over de klasuitstappen, schoolkampen en/of ander schooluitstapjes. Het presenteert ieder voorjaar docenten, coördinatoren en overige leden van commissies op Nederlandstalige scholen in Vlaanderen en Wallonië gerichte informatie volledig afgestemd op dit doel.

Klasuitstap.be

(2003-heden)

Klasuitstap.be (tevens Schoolreismagazine.be) is het online platform van het Nationaal Schoolreis Magazine België waar duizenden organisatoren elkaar inspireren en vooruit helpen. Ze vinden hier de beste bestemmingen of organisaties, tips voor een geslaagde klasuitstap, beoordelingen, ervaringen & belevingen, actueel nieuws en gerichte informatie volledig afgestemd op de klasuitstap.

Adverteren?

Wil je jouw organisatie onder de aandacht brengen in het Nationale Schoolreis Magazine België, op Klasuitstap.be of in de digitale nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op. Jeroen van der Aalst en Simon Claassen staan je graag te woord via +31 (0)55 549 00 10. Een bericht sturen kan natuurlijk ook.