Nationaal Schoolreis Magazine

Inspiratiemagazine voor een geslaagde schooluitstap
Lees verder

Nationaal Schoolreis Magazine

Educatie en vermaak in en buitenschooltijd
(1992-heden)

Het Nationaal Schoolreis Magazine is met de 62e editie (voorjaar 2023) al meer dan drie decennia hèt meest gebruikte ideeënmagazine voor alle personen in het basis-, speciaal en het algemeen voortgezet onderwijs die beslissen over de schoolreizen, schoolkampen, excursies en alle andere schooluitstapjes. Het biedt docenten, cultuurcoördinatoren, ouders, overige leden van schoolreiscommissies en begeleiders, twee keer per jaar gratis gerichte informatie, volledig afgestemd op dit doel.

Schoolreis.nl

(1996-heden)

Schoolreis.nl is een online platform waar duizenden organisatoren elkaar inspireren en vooruit helpen. Organiserende commissies vinden hier hun bestemming, organisatietips voor een geslaagde uitstap, schoolreisbeoordelingen, ervaringen & belevingen, actueel nieuws en gerichte informatie volledig afgestemd op de schooluitstap.

Adverteren?

Wil je jouw organisatie onder de aandacht brengen in het Nationaal Schoolreis Magazine, op Schoolreis.nl of in de digitale nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op. Jeroen van der Aalst en Simon Claassen staan je graag te woord via +31 (0)55 549 00 10. Een bericht sturen kan natuurlijk ook.