Overige initiatieven

Overige eigen initiatieven en/of ontwikkeling en realisatie van uitgeefprojecten van derden
Lees verder

NCRV-Reismagazine

Nederlandse Christelijke Reis-Vereniging – Reizen in goed gezelschap! (2001-2018)

NCRV-Reismagazine is een verenigingsmagazine met trektochten voor avontuurlijke kampeerders tot geheel verzorgde hotelvakanties, van actieve wandel-, fiets- en wintersportvakanties tot cultuur- en zonvakanties, van dagexcursies binnen Nederland tot reizen van meerdere weken wereldwijd.

Publi House heeft in opdracht van de Nederlandse Christelijke Reis-Vereniging als co-publisher van 2001 tot 2018 de algemene exploitatie en uitgeefactiviteiten rondom haar reismagazines verzorgd.

VNGK

Platform voor natuurlijke, integrale en preventieve gezondheidszorg (2007-2016)

VNGK informeert complementair-reguliere therapeuten en anderen over de toepassing van additieve-, diagnostische- en therapeutische behandelwijzen. Met actuele inzichten in de mens en zijn zelfgenezend vermogen, indien nodig ondersteund door natuurlijke middelen en behandelmethoden, is VNGK het praktische informatie- en inspiratieplatform voor therapeuten. En levert het een bijdrage aan de integratie van de niet-reguliere geneeskunde.

Sinds 2012 zijn de uitgeefactiviteiten van VNGK overgenomen door Uitgeverij Arcturus. Publi House heeft van 2012 tot 2016 de advertentie-acquisitie verzorgd en het uitgeefmanagement ondersteund.

Stitch@Home

Inspiratiebron voor machineborduren, quilten, naaien en breien (2006-2009)

Stitch@Home is hét hobbyvakblad voor creatieve, handvaardige mensen. Borduren, naaien, locken en borduurpatronen digitaliseren: iedere techniek en elke trend vind je in Stitch@Home. Inspirerend; met patronen, beschrijvingen en werktekeningen, tips en hints. Praktisch; met informatie over de nieuwste modellen naai-, lock- en borduurmachines, materialen en software. Stitch@Home is de succesformule voor een snel groeiende groep lezers en meelezers.

Sinds 2009 zijn de uitgeefactiviteiten van Stitch@Home overgenomen door Uitgeverij Blad Apart.

Klassenfahrt Magazin

Klassenfahrtmagazin.de, ratgeber für schulreisen
(1994-2008)

Het gratis magazine wijst meer dan 700.000 leraren in Duitsland de weg naar schoolreisbestemmingen. Een inspirerend en uniek magazine dat grenzen verlegt en nieuwe doelgroepen aanspreekt. Vol van informatie, afgestemd op deze markt. Met een praktische, informatieve mix van cultuur, educatie en ontspanning bedienen we met Klassenziele alle scholen in heel Noordrijn-Westfalen.

Klassenfahrt Magazin is van 2003 tot 2008 onder de titel ‘Klassenziele’ in co-productie met CORPS. (Düsseldorf) uitgebracht. Sinds 2008 zijn onze uitgeefactiviteiten rondom Klassenfahrtmagazin.de gestaakt.