Werkweek

Informatiebron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten
Lees verder

Werkweek

Informatiebron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.
(1994-heden)

Werkweek is hét magazine en startpunt voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten. Het wijst alle onderwijsinstellingen in het secundair en hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen de weg naar educatie en actie, cultuur en avontuur, binnen- en buitenlandse bestemmingen. Het gratis Werkweekmagazine is daarbij inspirerend en praktisch: het regelt voorbereiding, vervoer en verzekering, vindt arrangement en accommodatie, deelt ervaringen en geeft veel inspiratie.

Werkweek.nl

(2003-heden)

Werkweek.nl is het online platform waar duizenden Nederlandse en Vlaamse docenten en studenten zich laten inspireren voor een geslaagde schoolreis of schoolkamp. Je vindt hier het grootste aanbod van groepsaccommodaties, touroperators voor ‘cultuur- & stedentrips’ en ‘studie- & taalreizen’, locaties voor actieve outdoor-activiteiten in binnen- en buitenland, zeilscholen, surfkampen, zomer- & wintersportactiviteiten, musea, pretparken en nog veel meer.

Adverteren?

Wil je jouw organisatie onder de aandacht brengen in het magazine Werkweek, op Werkweek.nl of in de digitale nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op. Jeroen van der Aalst en Simon Claassen staan je graag te woord via +31 (0)55 549 00 10. Een bericht sturen kan natuurlijk ook.